جشنواره جهانی غذای سالم
|
به مناسب روز جهانی غذای سالم و به منظور آشنایی دانشجو معلمان با انواع غذاهای سنتی، بومی واحد امور دانشجویی پردیس امیرکبیر جشنواره غذای سالم را برگزار نمود که مورد استقبال دانشجویان و استادان قرار گرفت در پایان پس از جمع بندی امتیازات داوران، نفرات برتر به شرح ذیل اعلام گردید نفر اول : خانم فاطمه براری (آش ترش منطقه طالقان) نفردوم : خانم مهرناز سالطانیان (حلیم بادمجان وبادمجان کبابی منطقه اصفهان) نفر سوم :پگاه عراقی وشبنم آسوده (میرزا قاسمی منطقه گیلان وکوفته ودلمه از آذربایجان) با سپاس از دانشجو زهرا فلاح زاده جهت طراحی پوستر نموده و خانم سحر شاپورزاده جهت تدارکات و چیدمان |